Nyhedsmails

17/9 2016 - Holdbarhed og kavlitet/sundhed
 
 
Holdbarhed og kvalitet/sundhed
For en uge siden brugte jeg de sidste af min løg fra 2015.

Jeg formoder, at det kun er biodynamiske løg, der kan holde sig så længe.
Opbevaringen har være i stuen i mit uopvarmede markhus/sommerhus.
Løg tåler udmærket frost. 

Jeg har stadig mange rødbeder fra sidste år.
De opbevares i en mørk jordkælder, hvor de ligger på nogle hylder. 

Hvad styrker holdbarheden? Det gør livskræfterne i planten.
Der altså flere livskræfter i biodynamiske planter.

Jens-Otto’s biokrystallisationsbilleder viser noget om livskræfterne. 

Disse billeder kan normalt vise en principiel forskel mellem biodynamisk, økologiske og konventionelle planter.
De 3 grupper har aftagende kræfter i sig.
GMO-planter er en 4. gruppe, hvor der er eksempler på, at de er langt ringere end konventionelle. 

Det er næppe bevist, at biodynamiske er mest sunde.
Men det finder jeg er selvindlysende. 

Når vi fordøjer planter, så sønderdeles de ned i retning af molekyleniveau.
Ved splitningen i grundsbestandele frigøres der livskræfter, som vi så kan gøre brug af.

Juni 2017


Maj 2017


April 2017


Marts 2017


Februar 2017


Januar 2017


December 2016


November 2016


Oktober 2016


September 2016


August 2016


Juli 2016


Juni 2016


Maj 2016


April 2016


Marts 2016


Februar 2016


Januar 2016


December 2015


November 2015


Oktober 2015


September 2015


August 2015


Juli 2015


Juni 2015


Maj 2015


April 2015


Marts 2015


Februar 2015


Januar 2015


December 2014


November 2014


Oktober 2014


September 2014


August 2014


Juli 2014


Juni 2014


Maj 2014

Biodynamisk Forbrugersammenslutning  | Tlf.: 48 28 87 00