Song From the Soil – en kortfilm Der vises afklip fra filmen Så meget godt i vente (den med Niels Stokholm).
Kom med til en anderledes filmaften i Valby Kino og giv dig selv et sanseligt pusterum i en dynamisk hverdag.
Se det smukke filmværk `Songs From The Soil’ af Phie Ambo med efterfølgende dialog og refleksion om naturen og dens indvirkning på os mennesker og samfundet.
I en verden hvor computere og tablets dominerer, er vi - børn såvel som voksne – udsat for væsentlig mindre natur end tidligere. Hvad gør det ved vores handlinger og beslutninger som børn, voksne, forældre, borgere osv.? Program: Kl. 19.00 - Dørene åbnes i Valby Kino Kl. 19.30 - Velkomst og introduktion v/Niko Grünfeld Kl. 19.45 - Visning af filmværket ’Songs From The Soil’ af Phie Ambo (i alt 37 min.) Kl. 20.30 - Dialog og refleksion med Phie Ambo, Niko Grünfeld og publikum Kl. 21.00 - Tak for i aften v/Niko Grünfeld Prisen er 35 kr. pr. billet og går udelukkende til dækning af leje af en biografsal i Valby Kino Der kan købes kaffe, the, øl, vand mm. i Valby Kino under hele arrangementet og efter filmen vil det være muligt at bare hænge ud. Kærlig hilsen Niko Grünfeld, medstifter af Alternativet, politiker og bestyrelsesmedlem i København. Phie Ambo, filminstruktør og iværksætter Skrevet om Songs From The Soil "Farvesammensætningen på et gult og sort sneglehus, den orange spejling i søen op mod den irgrønne andemad, en rød regnorm, der strækker sig ud af den sorte jord.
Phie Ambos ordløse filmværk følger årets gang på et sted, der trods sin naturlige vildskab er kultiveret af mennesker – og hvor køer, regnorme, mennesker og planter alle sammen hovedpersoner.
'Songs from the Soil' er optaget i forbindelse med 'Så meget godt i vente', og er indspillet af Theatre of Voices.
Så smuk kan naturen lige uden for vores vinduer være, når blot man giver sig tid til at betragte den med et sensitivt og opmærksomt blik.
En visuel og musisk fortælling, der udfordrer vores oplevelse af smukt og grimt, og som måske kan få os et andet sted hen bevidsthedsmæssigt ved at rette sig imod alt det, der normalt ikke får vores opmærksomhed ' eller måske fik det engang,
før vi lærte at effektivisere vores tanker og følelser i velstrukturerede, rationelle rammer.”
|