Afstemningen 3-12:
Mindst 30 % stemmeberettigede skal stemme nej.
Ellers bliver det et ja trods stemmeflertal.
1 Ja-argument bliver pillet ned:Europol fanger ikke pædofile Det er overskriften i MetroXpres 19-11-15.
Det bekræftes af Lars Underbjerg, der var ansat i 12 år i Rigspolitiet. Dette bekræftes også af en leder Fernando Ruiz: Vi laver ikke proaktiv efterforskning i Europol, fordi vi er ikke et europæisk FBI.
2 Hvis der bliver et flertal for ja, siger vi samtidig ja til tilvalgsordningen. Vi tilvælger med det samme 22 forskellige EU-love (retsakter) samt Europol, og vi fravælger 10. Vi deltager fremover fuldt ud på de områder, hvor Danmark i dag har parallelaftaler.
De 22 retsakter tæller blandt andet samarbejde om cyberkriminalitet, falskmønteri, menneskehandel og civilret. De regler, som de EU-positive partier ikke ønsker, er blandt andet EU’s fælles asyl- og indvandringspolitik.
Men ifølge Jens-Peter Bonde, som har studeret hele lovkomplekset, drejer det sig ikke kun om 32 retsakter, men om 680.
Disse bliver desværre ikke omtalt eller lagt åbent frem for befolkningen. Læs mere her http://www.retspolitik.dk/wp-content/uploads/2015/11/HVAD-STEMMER-VI-OM-bind2.pdf
Jens-Peter har skrevet bogen i over 300 sider i linket. Hvis det bliver et ja, så forsvinder hele det nuværende retsforbehold straks. Ordsprog: Hvis du er i tvivl, så sig nej.
3 Hvad siger grundloven om suverænitetsafgivelse? Reglerne findes i grundlovens § 20, hvori det hedder, at beføjelser, der tilkommer den danske stat, i et nærmere bestemt omfang kan overlades til mellemfolkelige myndigheder ved lov. - - - kan regeringen sende forslaget til folkeafstemning.
Her kan det forkastes med simpelt flertal eller vedtages, når flertallet udgør mindst 30 % af de stemmeberettigede.
Ellers taber nej-siden, selv om de måtte have flertallet af stemmerne.
4 Fejloplysninger om Europol og pædofeli MX 20-11 oplyser om rette sammenhæng: De skriver, at disse sager efterforskes af hvert enkelt land. Der så derefter og imens kan udveksle med andre lande.
Da 112 personer i 2011 blev sigtet i 22 lande ved Operatio Icarus (børneporno), så var det forud aftalte, at det var det danske Rigspoliti/dansk politi, der koordinerede opgaven.
Og altså ikke Europol (eller Interpol).
Det er godtgjort i en dansk Ph-d-afhandling og bekræftet af lederen Fernando Ruiz i Europol.
De radikale, der har løjet om emnet, undskylder sig med , at de referer til information fra Justitsministeriet, rigspolitichefen Jens Henrik Højbjerg og EU-kommissær Malmström.
Sidste ved jeg er fulde af fordrejelser – bevidst eller ubevidste uvidenhed? De to andre er det nok også indimellem – kan man vel slutte. Eller også kan man ikke regne med Morten Helveg Petersen, der er refereret i MX.
Der er virkelig gået politik i afstemningen. Det er beskidt med alle disse usandheder. Fantastisk at MX tør gå i rette med det – tak.
|