Nyhedsmails

31/8 2014 - Biodynamisk ved Hillerød og i København
 
 
 
Indhold:
1 Biodynamisk have(mark)dag ved Hillerød
2 Biodynamiske på Vesterbro, Kbh

1 Biodynamisk have(mark)dyrkning
Demonstrationsdag søn. d. 14.9.2014
Kom og vær med, så du kan se og mærke noget om, at det er let nok at dyrke biodynamisk i praksis.
Du vil kunne se, hvordan grønsagerne ser ud.
Kompost sættes op og vises. Vi sætter præparater til kompostbunken. Såkalenderen forklares.
Hvorfor er det så lige bedst at dyrke og spise biodynamisk? 
Tag gerne frø og poser/kuverter med til frø-bytning.                                         

Lars Mikkelsen vil stå for undervisningen. Det foregår i hans mark udenfor Skævinge. Tilmelding. Der er et lille hus. Det starter kl. 11 – til ca. 17. Det foreslås, at vi hver især tager noget mad med til et fælles bord ved 13-tiden. Vi vil sørge for noget te m.v. Der går tog til Skævinge fra Hillerød.
Du får nærmere om at finde stedet efter tilmeldingen.    Gratis
Mødet arrangeres af Biodynamisk Forbrugersammenslutning.                            
Henvendelse: Toftevænget 30, 3320 Skævinge.                          Tlf. 4828 8700
Mail-adr: lars.thomsen.mikkelsen@get2net.dk
 
2 Det biodynamiske på Vesterbro, København
Nævnte Heiner Alding er med i bestyrelsen i Biodynamisk Jordbrug.
30.8.2014: Den biodynamiske bevægelse har inden for de sidste år været inde i en positiv udvikling. Der er i dag omkring 40 biodynamiske jordbrug i Danmark, og arealet er steget til det dobbelte inden for de sidste fem år. Salget stiger - drevet af blandt andet fødevarefællesskaber og Årstiderne, der leverer kasser direkte fra gårdene til forbrugerne. Før fandtes den biodynamiske efterspørgsel mest hos økologisk bevidste forbrugere, men den ny nordiske bølge har også bidraget med en ny position til biodynamikken. Fra en undersaltet rødbedesuppe serveret primært på Rudolf Steiner-skoler, er det nu både inden for vin, kød og grøntsager anerkendt, at biodynamik er højeste kvalitet. Samtidigt har fortællingen om et landbrug i balance med naturen appel i en tid, hvor det højindustrielle danske landbrug i stigende grad forbindes med begreber som masseforbrug, forurening og dyremishandling. Og sådan gik det til, at Niels Stokholms veje en dag krydsedes med Jesper Julian Møller - der driver restauranterne på Nationalmuseet og Toldboden og er initiativtager til det nye madmarked Copenhagen Street Food på Papirøen i København. http://www.information.dk/507785 

 


Juni 2017


Maj 2017


April 2017


Marts 2017


Februar 2017


Januar 2017


December 2016


November 2016


Oktober 2016


September 2016


August 2016


Juli 2016


Juni 2016


Maj 2016


April 2016


Marts 2016


Februar 2016


Januar 2016


December 2015


November 2015


Oktober 2015


September 2015


August 2015


Juli 2015


Juni 2015


Maj 2015


April 2015


Marts 2015


Februar 2015


Januar 2015


December 2014


November 2014


Oktober 2014


September 2014


August 2014


Juli 2014


Juni 2014


Maj 2014

Biodynamisk Forbrugersammenslutning  | Tlf.: 48 28 87 00